Hjemme igen fra Ghana

Så er Bjarne, Henrik, Jeannett og Henriette tilbage fra Tamale i Ghana efter en fantastisk tur. De har været nede og tjekke op på, at containeren vi sendte ned med alt fra hospitalssenge til computere, Lego, kontormøbler og musikinstrumenter er nået frem til rette vedkommende. Det var det og tingene er allerede taget i flittigt brug.

Vi fik også startet musikundervisningsforløbet baseret på bas, trommesæt, guitar, keyboard og lydteknik. Det foregik i workshopform med 3 forskellige sværhedsgrader for hvert instrument, baseret på Bob Marleysange de kendte i forvejen. Det var en stor succes og vores venner fra Youth Home gik til den med liv og sjæl.

Dette undervisningsprojekt er funderet i undervisningsformidling, hvor vi med video- og fjernundervisning skal klæde Youth home på til selv, at kunne undervise børn og unge i disse instrumenter og forstå node- og becifringssprog. Dette projekt kører fortløbende, og skal baseres på internet-/fjernundervisning. Planen er også, at vi skal have 7 dansere fra Youth Home til Egedal Musikskole i foråret 2013, for at deltage i vores store koncert “Put Your Hands Together”.

 

Du kan læse logbogen i linket nederst
Der er link til Facebook i højre side, hvor der er flere billeder.

Logbog Tamale Oktober 2012