Koncert i Egedal Rådhus d. 31. marts 2017 kl. 20:00

Peter Belli billede

Det er lidt af en historisk koncert, der lægges op til fredag d. 31-03-17 kl.20.00, hvor Peter Belli går på scenen med sit band ”De rejsende”. Den 73 årige Peter Belli har meldt ud, at det bliver hans sidste koncerttourné.

Siden dengang i 60erne hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943, så han har besluttet sig for at skrue ned for tempoet.

”Hele 2017 kører vi Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået stand by de sidste 50 år, altid klar til spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammen-hængen er rigtig. ” – Peter Belli lægger vægt på, at han ikke stopper helt med musikken:”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det lige så naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med… ”

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock, der fik sit gennembrud i 60erne, hvor han med sit lange hår og en af scenens mest markante stemmer, både blev ét af tidens største idoler og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”.

Igennem årene har han – udover at være sanger – bl.a. også været en meget brugt skuespiller, været tv-vært, cirkusdirektør og ikke mindst den danske stemme bag figurer som Blæksprutten i Bennys Badekar, Louie i Luftens Helte og Rafiki i Løvernes Konge.

Peter Belli udgav sin første single i 1964, har haft utallige hits igennem karrieren – og er stadig mere levende end de fleste, når han indtager scenerne rundt omkring. Han står stadig for den, der holder klassiske rock’n’roll-dyder i live med et stærkt ungt band – ”De rejsende” – omkring sig.

Poweren og den legendariske vokal står stærkere end nogensinde – hvad massevis af danskere også oplevede ved selvsyn, da Peter Belli i 2012 var del af holdet i den populære tv-serie ”Toppen af poppen”.

Når han indtager scenen på Egedal Rådhus, vil I garanteret komme til at høre et bredt udsnit af alle de sange, han har hittet med igennem alle årene. Benyt muligheden for at opleve ikonet live. Køb billetter á 250 kr. på billetto.dk

Live on stage: Peter Belli – the voice, Per Løkkegaard – vokal, guitar/kor, Marcus Winther-John – guitar, kor, – Troels Skjærbæk – bas, kor og Jesper Thomasen – trommer.

———————————————————————————————————————-

Koncert med BLAST i Egedal Rådhus d. 24-02-17- med danseplads AFLYST!!!

Billeter på: BILLETTO

unspecified

Fredag d. 24-02-17 kommer orkesteret Blast og spiller på Egedal Rådhus kl.20.00.
Du kan nyde koncerten med det 15 mand store orkester eller kombinere det med muligheden for en svingom, da vi rydder en stor firkant, hvor man kan danse. 
 
I den forbindelse får du mulighed for at invitere en ven gratis med til festen. Billetter a 250 kr giver ret til adgang for to personer. Billetterne kan købes på billetto.dk 
 
Det danske soul-funk bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet, men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkesteret. 
Efter 10 år med mere end 300 koncerter og 4 LP/cd bag sig blev bandet opløst i 1990. 
 
I 2005 blev det gendannet, og består i dag af både garvede veteraner og nye talenter. Bandet er kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Der er fokus på det solistiske, men også på et levende og uhøjtideligt sceneshow. Blast har en forrygende blæsersektion på 8 mand. Det er fuld power og høj energi, når Blast er på scenen. 
 
Er du til Earth, Wind & Fire, Alicia Keys, Joe Cocker, Beatles , Chuck Berry, Chic, Kool & the Gang, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan og m.fl.? Så er det nu, du skal kridte danseskoene. Der er muligheder for at høre koncertoptagelser med Blast på både Facebook og You Tube.
 
Vokal: Britt Hein, Helle Henning, Christina Boelskifte
Trompeter: Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Kim Krauch
Basuner: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning
Saxer: Kasper Wagner (alt), Nis Toxværd (tenor), Ole Himmelstrup (Bar)
Keys: Jørgen Kauffmann
Guitar: Jakob Olsne
Bas: Ole Skipper
Trommer: Niels Ratzer 

 

Nytårskoncert med Tivolis Promenadeorkester
d. 27. januar kl. 20:00

ny-presse-2

Fredag d. 27. Januar 2017 kl.20 inviterer Egedal Kommune til nytårskoncert på Egedal Rådhus med Promenadeorkesteret under ledelse af Henrik Krogsgård og solisterne Tove Hyldgaard og Tonny Landy.

Promenadeorkesteret hed oprindeligt Tivolis Promenadeorkester. Det kom til verden i 1906 og har været en del af Georg Carstensens verdensberømte forlystelseshave indtil årsskiftet 2015-16, hvor Tivoli opsagde samarbejdet med sit gamle orkester. Orkesteret valgte ret hurtigt at fortsætte orkesterdriften selv. Med Tivolis Promenadeorkesters traditioner som afsæt har orkestret nu startet et nyt kapitel, hvor navnet er ikke længere er Tivolis Promenadeorkester, men blot Promenadeorkestret. Men Tivolistemningen, Lumbye-tonerne og evergreens fra de sidste 110 års populærmusik – alt det hænger ved.

Orkesteret bliver ved denne koncert dirigeret af Henrik Krogsgård, som gennem en lang årrække var fast inventar på flere af DR´s programmer bl.a. som helt ung 21 årig talent i tv-udsendelsen ”Den gyldne Pil” i 1972. Derefter fulgte et mangeårigt revy- og musicalsamarbejde med Volmer Sørensen, først i Nykøbing Falster (Revykøbing), derefter 15 sæsoner i Cirkusrevyen samt på ABC Teatret og Amager Scenen. Fra 1984 blev han kapelmester og musikalsk arrangør for det danske Melodi Grand Prix, og ved mange andre lejligheder har han været dirigent for Radiounderholdningsorkestret og optrådt som vært i tv-serier.

Aftenens to sangsolister er ægteparret Tove Hyldgaard og Tonny Landy, som begge i en lang årrække var fast inventar på Det Kongelige Teater, hvor de sang en lang række hovedpartier indenfor såvel opera- som operetterepertoiret. De har derudover lavet koncerter i mange forskellige lande, medvirket ved en lang række koncerter for Danmarks Radio og TV samt indspillet adskillige grammofonplader og CD’er. Begge har modtaget et hav af priser og hædersbeviser igennem årene.

Så der er lagt op til en stor og festlig koncertaften i rådhusets store foyer med nogle af landets bedste musikere og vokalister med et bredt og spændende repertoire.  Billetter a 250 kr. kan købes på billetto.dk .

Plakatfoto Dissing Dissing Las og Dissing
Dissing, Dissing, Las og Dissing består af Povl Dissing og sønnerne Rasmus og Jonas samt Las Nissen, som ikke er medlem af familien. Povl Dissing har i over 40 år været en af landets mest folkekære musikere, og med Projektet Dissing, Dissing, Las og Dissing optræder han med sangene fra hele sit repertoire.
Netop i år fejrer de 20 års jubilæum.
Fredag d. 25. november kl. 20:00 på Egedal Rådhus. 
Billetter á 250 kr. købes på Billetto.dk

—————————————————————————————-

Billetter á 250 kr. købes på Billetto.dk
1 barn gratis med pr. købt billet

Sigurds bjørnetime.A3

Køb billet på Billetto:

https://billetto.dk/da/sigurds-bjoernetime

 

Så er denne sæsons koncerter klar til at blive booket på Billetto.

Book billetter her: https://billetto.dk/search?categories=music&text=egedal

Annonce - LokalavisenPressemeddelelse

- Egedal Kommunes koncertrække 2016/2017 med kendte navne

Som et nyt kulturtilbud arrangerede kommunen en række velbesøgte koncerter i 2015/2016 med Anne Linnet, Bent Fabricius Bjerre, Jens Lysdal og Jan Glæsels orkester. Alle koncerterne blev afholdt i de flotte rammer i foyeren på Egedal Rådhus, som har en rigtig god akustik.
Dette følger kommunen op på i 2016/2017 og har derfor arrangeret en række koncerter primært til glæde for kommunens borgere, men selvfølgelig åbne for alle. Det er store navne indenfor den danske populærmusik, der kigger forbi:

Fredag d. 16-09-16 kl.20 – En aften med Brødrene Olsen

Søndag d.02-10-16 kl.15 – Sigurds Bjørnetime

Fredag d. 25-11-16 kl.20 – Dissing, Dissing, Las og Dissing

Fredag d. 24-02-17 kl.20 – Danseaften med Blast

Fredag d. 31-03-17 kl.20 – Peter Belli m/band

Fredag d. 28-04-17 kl.20 – Søs Fenger Trio

Borgmester Willy Eliasen fortæller: ”Det har været vigtigt for os – i forlængelse af kommunens mange andre fritidstilbud – at skabe nogle gode koncerttilbud med kendte professionelle kunstnere til en fornuftig billetpris. Det skal ses som en speciel service for kommunens borgere, der får mulighed for at nyde den gode musik i de fine rammer, som Egedal Rådhus rummer. Vi er glade for, at have indtænkt kulturen i det nye rådhus.Vi håber, rigtig mange vil benytte sig af de gode koncerttilbud. Der skulle være lidt for enhver smag.

Musikskoleleder Mikkel Benn er også tilfreds med tiltaget: ” Det er skønt, at vi i Egedal nu kan give borgerne mulighed for at høre kvalitetskoncerter lokalt med nogle af landets ypperste musikere indenfor deres respektive genrer. I dag har vi mulighed for at streame og downloade musik hos diverse tjenester, hvilket er et stort plus. Men musik skal også høres og opleves live! Så får man totaloplevelsen, samværet og det unikke øjeblik med kunstnerne. Jeg er stolt over, at nogle af musikskolens lærere, som er professionelle musikere, spillede med i nogle af de orkestre, der optrådte i den første koncertrække. Jeg kan kun give koncerterne mine varmeste anbefalinger.

 

 

 

 

 

bentfabriciusbjerre-plakat

Billetter til Bent Fabricius Bjerre:
https://billetto.dk/bent-fabricius-bjerre-trioen-de-graed-og-en-sangerinde

 

Anne Linnet plakat NYNytårskoncert 2016 plakat final

Bestil billetter her:
https://billetto.dk/da/nytaarskoncert-den-kongelige-livgardes-musikkorps

Tidligere koncerter:

Læs mere om Jens Lysdal: Lysdal Friends Live presse Okt 2015

Annonce LysdalDK_1475349