Egedal Musikfestival 2018
Starttidspunkt og dato: 16:06-2018 10:30 – 14:00

Sted: Egedal Centret

Plakat til web 2

Se hele pressemeddelelsen her:

Final Presse EMF 2018 ver 1.1

Lørdag d. 16 juni 2018 kl. 11:00-14:00 i Egedal Centret.

Om: Egedal Musikfestival er en tilbagevendende begivenhed i et samarbejde mellem Egedal Centret og Egedal Musikskole. Vi startede samarbejdet i 2012, så nu er det femte år vi holder arrangementet. Festivalen løber af stablen slut maj/start juni hvert år og fungerer både som en koncertevent og som en god afslutning på sæsonen for musikskolens lærere og elever.

- Et samarbejde imellem Egedal Musikskole og Egedal Centret. Centret leverer rammerne og musikskolen leverer musikken! En lang række af Egedal Musikskoles elever optræder. En dag man skal sætte af i kalenderen til en musikalsk oplevelse for hele familien!

 

Pressemeddelelse

Egedal Musikfestival 2018

Lørdag d. 16. juni 2018 kl. 10:30-14:00 i Egedal Centret.

Om: Egedal Musikfestival er en årligt tilbagevendende begivenhed, som bliver til i et samarbejde mellem Egedal Centret og Egedal Musikskole. Egedal Musikfestival blev afholdt første gang i 2012. Festivalen løber af stablen i juni hvert år og fungerer både som en koncertevent og som en god afslutning på sæsonen for musikskolens elever og lærere. Festivalen finder sted fra kl 10.30-14.00, og der vil være musik fra tre scener i centret.

Hvorfor: Musikskolen og Egedal Centeret har igennem en årrække opbygget et solidt samarbejde. Der er megen synergi i dette samarbejde – som løfter kulturen. Egedal Centeret arbejder mere og mere med koncerter og events for at give de handlende spændende oplevelser.

Egedal Centret satser generelt på lokale kræfter, både forretningsmæssigt og kulturelt. Derfor er det naturligt at præsentere nogle af musikskolens dygtige orkestre i løbet af året til f.eks. cafekoncerter og juletræstænding og at indgå i dette samarbejde omkring festivalen med musikskolen. For musikskolen betyder placeringen i centret et godt flow af mennesker og nysgerrige, som normalt ikke viser sig ved musikskolens mange koncerter rundt om i kommunen. Musikskolen bestræber sig på at møde alle borgere, og Egedal Centeret er derfor et naturligt valg.

Om 2018: Traditionen tro skydes dagen i gang med Egedal Showband kl. 10:30, som vil spille festivalen i gang i hele centret. Scenerne åbner kl. 11:00. Igen i år kan publikum opleve en gæstesolist på højeste niveau. Egedal Musikfestival er stolte af at kunne præsentere dirigent, arrangør og trompetsolist Jan Glæsel.

Musikskolen har også kulturskolefag, herunder billedkunst. Der vil være udstilling og workshop med elever og alle andre interesserede i midterteltet. Musikalsk præsenterer musikskolen en bred vifte indslag både klassisk musik, sangskrivning, jazz og pop/rock. Der vil også være rig mulig for at møde og tage en snak med musikskolens lærere, ledelse og administration i løbet af dagen.

Der hele foregår fra tre scener: Det elektriske telt (Søløvetorvet), Midterteltet (v. Click Foto), Det akustiske telt (Søstertorvet).

Bands: Egedal Showband, Kajsa & the Cookie Dough, Casper Fonberg & Teaterkoncertbandet, Smørum Band, Sinfonietta, EMUSO, Steel Stars, Egedal Miniblæs, Fløjtespillerne, Attes Jazzhold, Sangskrivere, Ung Egedal, Marimba-hold, Musikprofilklasser, Børnekor, The Rockets, Zig-Zag, Cajon-ensemble, Flamenco-duo, Fokuslinjen, Billedkunst-workshop.

Koncerten med Jan Glæsel og EMUSO starter kl. 13:00 på den elektriske scene på Søløvetorvet. 

Pressekontakt:
Morten Lundsby: 21823315,
morten.lundsby@egekom.dk

Mikkel Benn: 72597882, mikkel.benn@egekom.dk

 

 

IMG_1759

<< – Tilbage til kalenderen