Gitte Christensen – violin

Profil


Undervisningsfag: Violin; Instrumentalforskole; Emuso og strygersammenspil
telefon:
mobiltelefon: 28123152
Læreplan: GC - violin Egedal

<<-Tilbage til listen over undervisere

 

Jeg er uddannet almen musiklærer med violin som hovedfag fra Det nordjyske Musikkonservatorium i 2003. Udover at undervise på Egedal musikskole, hvor jeg har været ansat siden 2005, underviser jeg også i Gentofte og Lyngby-Taarbæk Musikskoler samt på en Rudolf Steinerskole.

Jeg underviser primært i klassisk violin, men supplerer gerne med musik i andre stilarter. Man kan begynde at spille violin hos mig som 4-5 årig. Her er det en stor fordel, hvis elevens forældre deltager og kan hjælpe eleven med at huske, hvad og hvordan man skal øve sig derhjemme. I øvrigt er forældre til enhver tid velkomne til at være med i undervisningstimerne.

Når man har spillet i ca. et års tid, begynder man at gå til sammenspil. I første omgang sammen med andre violiner og efter et stykke tid også sammen med andre instrumenter.

Når man spiller et instrument er det meget vigtigt at man så hurtigt som muligt begynder også at spille sammen med andre – både for det musikalske og det sociale og for at få lejlighed til at fornemme, hvad man sammen kan udrette. Sammenspilsgrupperne og orkestrene medvirker ved flere koncerter i løbet af året.

Læreplan:GC – violin Egedal