Lise Lohmann Urhøj – sang, kor

Profil


Undervisningsfag: Solosang
telefon:
mobiltelefon: 21 76 51 22
Læreplan: LU - sang

<<-Tilbage til listen over undervisere

Jeg har været ansat på Egedal Musikskole siden 2006, hvor jeg underviser i solosang.
Jeg er uddannet ved Musikhögskolan i Malmø og Musikvidenskabeligt Institut i København. Derudover har jeg en to-årig sangpædagogisk efteruddannelse ved VoiceEmbodiment. Udover mit arbejde på Egedal Musikskole, underviser jeg også på Ringsted Musikskole og i København, bl.a. som sangcoach for Østerbro pigekor. Desuden laver jeg workshops for voksne og unge i sangteknik og scenisk fremstilling.

Stemmen som instrument har altid fascineret mig og min erfaring som underviser og sanger bygger på en holististisk tilgang, hvor krop og stemme arbejder sammen. Med dette udgangspunkt tilpasser jeg altid min undervisning udfra den enkeltes behov og møder hver elev hvor han/hun er, kropsligt såvel som musikalsk. Herfra opbygger vi et sangteknisk fundament for balancen mellem musikalitet, teknik, udtryk, kreativitet og inspiration.

Jeg elsker at have gang i forskellige musikalske projekter og ved siden af mit job som underviser er jeg sanger i forskellige konstellationer, bl.a. i vokalgruppen Transistor Radio Girls og swingtrioen Boogie Dolls. Derudover skriver jeg også min egen musik.

Læreplan:LU – sang