Instrumenthold på folkeskolerne –  fra 3. klasse

Nu kan du få instrumentundervisning på små hold i Distriktsskole Ølstykke. Med udgangspunkt i instrumentundervisningen i 1. og 2. klasse har musikskolen nu et særligt tilbud til elever, der har lyst til at forsætte med at spille et instrument i 3. klasse. Undervisningen foregår på mindre hold (3-6 elever) og varer 45-60 minutter pr uge.
 
Du kan gå til:
Messingblæs på Hampelandskolen, mandag/torsdag kl 14.00.
Cello på Maglehøjskolen, tirsdag kl 14.00.
Slagtøj på Toftehøjskolen, mandag kl 14.40.
 
Prisen er kun 200 kr./md og du får lov at låne et instrument gratis i hele sæsonen 17/18, så du kan øve dig derhjemme.
Horn Cello IMG_3129

Messingblæs
Du får mulighed for at spille både trombone og trompet. Begge instrumenter er sjove og udfordrende. Holdet vil arbejde med fælles øvelser og sammenspil, og der vil også blive tid til, at læreren hjælper den enkelte.
Du kan gå til messingblæs på Hampelandskolen, mandag/torsdag kl 14.00.
Lærer: Ib Lolck
 
Cello
Celloen er violinens storebror. Den har en flot klang og egner sig rigtig godt til både sammenspil og solospil. Holdet vil arbejde med fælles øvelser og sammenspil, og der vil også blive tid til, at læreren hjælper den enkelte.
Du kan gå til cello på Maglehøjskolen, tirsdag kl 14.00.
Lærer: Sylvia Nissen
 
Slagtøj
Slagtøj er et ord, der dækker over en masse rytmeinstrumenter. På holdet vil du primært spille marimba og xylofon. De instrumenter er sjove, fordi de har toner (som et klaver), så du kan lave musik med både toner og rytmer. Holdet vil arbejde med fælles øvelser og sammenspil, og der vil også blive tid til, at læreren hjælper den enkelte.
Du kan gå til slagtøj på Toftehøjskolen, mandag kl 14.40.
Lærer: Morten Grønvad

Se video fra Musikkens Dag i 2017: